OpenSolaris Solaris Forum  
     

Left Nav FAQ Members List Default Password Members List Linux Commands Search Today's Posts Mark Forums Read Right Nav

Left Container Right Container
 

Go Back   OpenSolaris Solaris Forum Solaris General LSI SCSI card in Solaris

Thread: LSI SCSI card in Solaris Reply to Thread
Your Username: Click here to log in
Random Question
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 
Trackback
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces):

Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
04-22-2011 02:57 AM
moniie
LSI SCSI card in Solaris

Hello All,

I have connected a DLT8000 tape drive to my SUN server running Solaris 9 via SCSI LSI 53C576 or SYM22802.

Issue probe-scsi-all and it does not show the DLT tape drive.

I ran DEVFSADM and it also failed to define the tape drive to the Solaris.

I installed the scsi card and tape drive in a windows server and it works without any problem. So the card and the tape drive is good.

What I need to do to define the tape drive to the server?

Please advice.

Thanks

Moniie

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT. The time now is 10:25 PM.


Powered by vBulletin. Copyright 2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.