OpenSolaris Solaris Forum  
     

Left Nav FAQ Members List Default Password Members List Linux Commands Search Today's Posts Mark Forums Read Right Nav

Left Container Right Container
 

Go Back   OpenSolaris Solaris Forum Solaris OpenSolaris Servers

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 10-01-2010, 09:01 PM
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
Default Application deployment in Solaris issue (Perf)

Team,

Need help to understand on the below issue.

My application is a Java web application deployed in weblogic and our JVM settings is like 1GB for each server. Our test environments OS are windows, solaris and linux. Here our application is deployed in 1:30 min in Windows and Linux environment. But solaris alone it is taking 3:15 min to deploy.

I understand there is no issue on system specification like RAM or disk space. Since sufficient space exist there. But I guess it would be like some patch or something needs to be updated in solaris alone. Not sure on it

Please advice if you have any suggestion on it at the earliest. Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links

Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issue with sed on Solaris romzzzz Solaris General 0 08-06-2010 10:25 AM
How to create solaris package for a java application sunil.sahoo Solaris General 2 06-10-2010 07:25 AM
Hardware issue | Sata-controllers bitnordish Hardware Problems 0 09-30-2009 04:58 PM


All times are GMT. The time now is 04:42 AM.


Powered by vBulletin. Copyright 2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.